Termeni și condiții de utilizare

Comezile pe InstalDiscount.ro

Comanda se consideră plasată în momentul în care finalizaţi procedura formată din cei 5 paşi ce se regăseşte la secţiunea Coşul Meu (). Furnizarea datelor dumneavoastră este necesară . Conform acestor reguli datele dumneavoastră personale vor fi folosite pentru trimiterea comenzii dumneavoastră (dacă este cazul) , în scopuri de marketing în regim propiu sau folosind terţi.

Expedierea comenzilor.

Comenzile vor fi expediate către dumneavoastră în regim propriu dar nu excludem folosirea serviciilor de curierat în acele cazuri în care expediţia depăseste posibilităţile noastre de livrare sau raza judeţului Ilfov. 

Pentru expedierea produselor este OBLIGATORIE CONFIRMAREA TELEFONICĂ.

Procedura de expediere a produselor se iniţiaza odată cu această confirmare telefonică şi de regulă durează între 24-28 de ore (lucrătoare). 

Plasarea unei comenzi în ziua de Vineri poate implica uneori contactarea telefonică Luni. Pentru a evita aceste situaţii, ne puteţi contacta chiar dumneavoastră la numerele de telefon din secţiunea CONTACT.

Procedura de retur

Avănd în vedere aceste politici de termeni şi condiţii pe care le agreaţi plus faptul că telefonic confirmaţi produsele pe care le doriţi, returul produselor se realizează doar în urmatoarele cazuri:

1. Produs neconform cu situaţia din teren: la schimb cu un altul similar cu eventuale diferenţe de preţ. Doar dacă se poate face dovada ca produsul NU A FOST MONTAT, şi NU PREZINTĂ URME DE FOLOSIRE (zgârieturi, lovituri, modificări mecanice)

2. Produs neconform cu cel plasat în comandă (diferenţe de culori, dimensiuni, formă)

3. Produs defect din fabrică (DOA - Dead on Arrival) - produsul primit sigilat prezintă defecte de fabricaţie - vicii ascunse.

4. Produse achizitionate în plus - şi care nu mai trebuie folosite. Doar dacă se poate face dovada ca produsul NU A FOST MONTAT, şi NU PREZINTĂ URME DE FOLOSIRE (zgârieturi, lovituri, modificări mecanice)