Despre noi

Firma noastră

SC Instal Discount SRL a fost infiintata avand ca obiectiv de activitate distributia si furnizarea materialelor sanitar si termice venind in intampinarea d-voastra cu preturi mici si discounturi la o larga gama de produse ce acopera in totalitate aria instalatiilor

Stim ca e greu a avea ca si concurenta marile magazine de profil dar totodata stim ca preturile noastre la produse vor face diferenta si vom contribuii la  imbunatatirea si cresterea  afacerii d-voastra.

Incercam sa facem o selectie a produselor care se regasesc pe piata, ca notiunea "calitate -pret" sa corespunda si sa nu venim cu produse de o calitate indoielnica. Suntem dedicati calitatii superioare a produselor si sistemelor promovate de brand-uri nationale si internationale de succes, fiind cea mai sigura garantie a calitatii pentru clientii nostri .

Asteptam sa ne solicitati cu incredere serviciile pentru a va bucura de calitate si maxima seriozitate.
Echipa Instal Discount.

Echipa Noastra

cms-img

Nu suntem multi - dar suntem eficienti.
Va stam la dispozitie pentru orice intrebare.

Recomandări

Chiar nu ma asteptam sa imi procur toate materialele necesare dintr-un singur loc. Am finalizat lucrarile mele in bucatarie intr-un timp record.

Foarte multumit - recomand. Ciprian D.

O simpla apelare telefonica si am primit toate informatiile necesare. Recunosc ca nu luasem in calcul si schimbarea tevilor din baie, dar am constatat ca pretul este mai mult decat accesibil si nu s-ar fi justificat deranjul pe mai tarziu.

Multumesc - Victor T.